Jobba hos oss!

Securitas Direct Sverige AB

Koncernen Securitas Direct Group är en ledande leverantör av trygghet och säkerhet och är med sina 1,8 miljoner kunder i 14 länder nummer ett i Europa. I Sverige har Securitas Direct erbjudit smarta kameralösningar och trygghetstjänster till företag i över 25 år. Idag är vi marknadsledande med fler än 65 000 företagskunder fördelade över hela Sverige och vi ökar med drygt 40 nya kunder varje dag. Målet är att våra kunder ska ha det – Bra på jobbet!

Directlarm är Professional Partner till Securtias Direct med 3000 kunder i Norra Göteborg och Säte i Kungälv.

Vi erbjuder larm och larmlösningar för många olika situationer, exempelvis 
inbrottslarm, larm för personskydd, överfallslarm, rökvarningssystem, driftlarm och objektskydd. Vi erbjuder också kompletta lösningar inom rökvarningslarm, kameraövervakning och passagekontroll. Vi vänder oss i huvudsak till företag men även privatpersoner som har högakrav på säkerhetsinstallationer. Grunden för våra larm, inbrottslarm och säkerhetssystem är hög teknisk kvalitet med snabb och säker uppkoppling. Med en egen dygnet-runt bemannad larmcentral blir vi en mycket stark organisation med lokal närvaro för en snabb och säker insats.

Arbetsuppgifter

Som larminstallatör och tekniker på Directlarm kommer du arbeta med installation och driftsättning av inbrottslarm, passagesystem och kameraövervakning. Arbetet kommer även innefatta serviceuppdrag och mycket kundkontakter.

Utbildning och erfarenhet

Du har erfarenhet av svagströmsinstallationer inom larmbranschen och i nätverksmiljö. Eftersom vi är ett säkerhetsföretag får du inte ha anmärkningar eller förekomma i RPS Brottsregister. Ett krav är också att du ska inneha B-körkort. Har du en upparbetad ledarförmåga ser vi det som ett plus.

Personliga egenskaper

Som person ser vi att du är ambitiös, serviceinriktad och är en rolig prick som besitter stor social kompetens. Du ska kunna arbeta målinriktat i ett högt tempo både självständigt och i grupp. Du har lätt för att ta egna initiativ och är drivande i din egen utveckling.

Vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med månadslön och vi arbetar dagtid. Tillträde sker omgående eller efter överenskommelse.

Din ansökan skickar du in så fort som möjligt men absolut senast den 30 maj. Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vänligen respektera att vi ej önskar samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.

För mer information kontakta:

För mer information gällande tjänsten kontakta:

VD Ulf Bätjer på Directlarm

info(a)directlarmkungalv.se eller på telefon 0303-19900